Bersalin guna skim FPP

Assalamualaikum ibu2 sekalian!! Maaf mengganggu, boleh saya tahu, ada yang pernah bersalin guna skim fpp takk? Boleh share pengalaman? Saya nak tahu procedure nyaa boleh?? #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #1stimemom

1 Balas

dah register utk FPP ke? setahu sy masih tutup disebabkan covid ni, yg dh register awal je masih ongoing.

3y ago

Tk pasti, rasanya lama lg tutup ni sbb kes covid still ada. Tahun depan la kot baru buka semula. Sy nk register awal tahun haritu pun tk sempat