Kantung minggu yang sama

Assalamualaikum ibu2 sekalian. Saya nak tanya minggu lepas saya ada scan baby & dr bagitahu baby saya 7week 1hari. Harini saya pergi scan pulak baby saya 7week 2hari. Sepatutnya dalam apps dah 8week macam tu. Heartbeat baby saya ada. Cuma saya risau dan overthinking. EDD saya pun dah berbeza berbanding minggu yang 7week 1 hari tu. Adakah ini normal 😭😭😭 #firstmom #pleasehelp

1 Balas

xnormal. janin x boleh membesar sehari dlm masa 1w. cube pegi scan klinik lain.