Ruam???

Assalamualaikum ibu2 sekalian.. saya nak tanya.. 3-4 hari ni dahi dengan pipi anak saya naik bintat2 macam dalam gmbar.. tak sure dia gatal ke tak.. tapi tangan die selalu gosok dkt part mata tu.. sampai merah2.. tau tak macam mana nak hilangkan bintat2 ni? Nak pergi klinik, risau dengan keadaan yg tak terkawal sekarang ni.. start naik sejak die asyik masuk jari dalam mulut sampai penoh air liur kat muka, bila lap dimarahnye kite.. huhuhu #mohonbantuan

Ruam???
2 Balas

Itu kesan air liur dia lah. Kena sentiasa lap kalau Tak2 kan hilang

Alahan susu, air liur atau peluh...