Mohon bantuan ibu2

Assalamualaikum ibu2, saya nk tau klu line dkt upt tu positif ka negatif, mohon bantuan ya, terima kasih 😉 #ingintahu

Mohon bantuan ibu2
17 Balas

alhamdulilah tahniah sis 🥺 terharu sngt bila post" positif mcm ne , teringin sangat dpt 2garis ne , kwin dh sthun lebih tp allah blum lagi beri rzki 😔

2y ago

insyallah aamiin ya allah 💕

alhamdullilah positif tahniah puan🥰..lagi seminggu dua giii scan tauuu, jgn lasak ii sgt buat kerja

2y ago

Alhamdulillah terima kasih bnyk 2 ya 💖

alhamdulillah positif tu jaga² tau jgn bt kerja berat sgt. alhamdulillah

double lineee, tahniah, better p scan trus tau, klu nmpk, x ragu2 dh

2y ago

Alhamdulillah terima kasih bnyk 2 ya 💖 💖 💖

dua Line maksud nya positif...so tahniah awak..jgn diri baik2 k🥰

Alhamdulillah 🇹 🇦 🇭 🇳 🇮 🇦 🇭 🤲🏻🥰

2y ago

Alhamdulillah terima kasih bnyk 2 ya 💖 💖 💖

positif 😍 tahniahh 😍 dapatkan rawatan ke klinik 😊

tahniah sis... semoga Allah permudahkan segala urusan sis.. 🥰

2y ago

Terima kasih bnyk 2 ya 💖

Positive ! Congrats mommy ? ❤️❤️❤️

positif ni sis.Alhamdullilah tahniah🌹