Barang kemas

Assalamualaikum, ibu2. Saya nk minta pendapat. Blh x bayi umur 1 tahun pakai barang kemas? ##firstbaby #ingintahu

4 Balas

wslam..boleh je..saya pakaikan gelang kaki untuk anak masa dia x sampai setahun lg. tp kena selalu pantau, sebab baby cepat besar.sedar2 dah ketat 🤭

kalau ada yg muat, boleh je. cuma kena hati2. budak2 tak berapa pandai jaga. jangan beli yg kecik, takut budak gigit atau tertelan.

3y ago

Itu la. Risau jugak... Terima kasih ye😊

bleh ja...tp klu start pkai, bby tu gatal or naik ruam...bleh tggalkn dlu...myb klit xsesuai kot...

bleh ja...tp klu start pkai, bby tu gatal or naik ruam...bleh tggalkn dlu...myb klit xsesuai