Anak 1y3m belum buleh jalan lagi

Assalamualaikum ibu2 nk mintak tips or tnya normal kah klau baby 1y3m tak buleh jalan lagi. Nurse mula dah mula bising2 nak sya rujuk ank sya ke doktor.. Tolong bagi penjelasan spa yg berpengalaman.. Dan ad tips tak untuk ank berjalan cepat, ank sya dah mula berdiri sndri cuma dia takut untuk menapak jalan ke depann tuh jaa. Tapi nurse mula nk kcau suruh jumpa doktor.. # ##bantusharing #pleasehelp #seriusnanya #firstmom #ingintahu #FamilDayEveryDay #MOMMIESANDBABY #babies

12 Balas

baby da pndai meniti blum dkt krusi? da berapa lme baby pandai bdiri?

5mo ago

owh ok la tu... nant tbe2 je anak akn try mnapak 1-2 langkah sendri..