Milk booster

Assalamualaikum ibu² nak tnya mknn apa yg bole tmbhkn air susu bdn.ank asyik nagis ja x cukup susu.skrng sy cmpur dgn FM .#firstmom #pleasehelp #bantusharing #firstbaby #ingintahu #seriusnanya

16 Balas

baby directfeeding atau awak epmom? usia baby awak?

2y ago

susu diawal kelahiran bayi mmg xbyk. tapi sgt mencukupi utk size perut bayi yg masih kecil sebesar buah cherry. kencing berak baby okay x awak baby nangis tak semestinya dia xcukup susu je awak. tu cara baby berkomunikasi dgn kita. boleh jadi pampers penuh, perut xselesa

Kalau sy, rjin2 minum horlicks panas atau makan oat & sup2..

try yang ni mmy .haritu saya try yg ni makin meriah susu

bnyakkan mkn sayur sawi, kucai, susu, air masak, kurma

Boleh try minum susu horlick

try minum horlick