Botol susu

Assalamualaikum hi ibu2, nak tanya ibu2 semua spare berapa ya botol susu untuk baby ? Dan berapa oz ? Kalau yg jenis 8oz tu besar sangat tak ? Untuk baby baru nak masuk 4bulan #firstmom #ingintahu

3 Balas

saya tak pernah tukar botol susu. still sama dr usia baby 3bulan. botol susu 5oz. sebab dia minum antara 4@5oz sahaja sampai skrg usia dah setahun++.

4mo ago

awak beli botol yg sama ja. xperlu beli yg oz bertambah😊. ada setengah baby bila start makan susu kurang. ada setengah baby susu still maintain. ada setengah baby pula susu meningkat sama byk dgn makan. mcm anak 1st sy demand susu meningkat sama mcm makan. anak 2nd sy susu maintain. ada hari minum byk ada hari kurang minum

2 botol.. 8 oz tu just nice je sis..

5mo ago

Baik sis terima kasih

anak minum susu apa mommy

5mo ago

Dupro sis