Cucuk kancing gigi

Assalamualaikum ibu2 hamil . Saya baru lepas cucuk kancing gigi dos prtama . Blh minum air ais x lepas tu ? Fast respon plis . Lapaq ayaq ais tak sangga dah ni . 😭 #firstbaby

4 Balas

nak tanya sis berapa w ye dapat cucuk kancing Gigi tuu .Sebabny saya da 20w nurse xad pulak cakap pasal suntikan tuu ke sebab awal lagi?

3y ago

ohh okay2..Saya haritu nurse ad tanya baby da gerak ke belum tapi masatuu macam xberapa pasti macamana rasa baby gerak 🤭

Takde masalah pun minum air sejuk bila bila time pregnant.

blh je awk..tiada pntang larang apa pun

boleh je takde apa masalah