kencing Kotor..

Assalamualaikum ibu² Dan bakal ibu²..sye nakk Tanya macam mana nakk hilangkan kencing Kotor ketika hamil ye..result sye Makin terukk plakk skarang nii..dri 1+ skarang dah Naik jadi 3+..sye dh mnum air Bali n air masak..Takk mnum air Manis ponn..tpii still naikk jgakk..Ada Takk petua lainn yg ibu² tau..

1 Balas

kalau sy dulu kene byk minum air masuk satu hari kene minum 2 liter air msak baru ok kalau tdk asyik mkn ubat air dokter sy amalkan minum air byk skrg alhamdullilah dh ok.