ngilu di bawah perut

assalamualaikum ibu2. bayi saya baru masuk 5minggu, bayi pertama, jadi tidak berpengalaman. jadi saya nak tanya, memang kah akan terasa ngilu2 d bahagian bawah perut seperti rasa nak period? terima kasih kerana kongsi kan pengalaman korang.

2 Balas

Waalaikumussalam.. Ya sis normal rasa cramp mcm sengugut sbb rahim tgh mengembang + janin makin membesar.. Mcm sy bila masuk 8w dh hilang rasa tu

3y ago

thankyou sis 🥰 sy pun samaa sis, sakit pinggang jugaa, tak boleh duduk lamaa 😂

normal

3y ago

sy pun Ada rasa cm tu jgk.now 6w.