Batuk selsema

Hi assalamualaikum ibu ibu semua, saya pregnant 22weeks skrg, batuk kering dan selesema dah 3 hari, tK tahan rasa sakit tekan kt dada, malam tak boleh tidur. Ada apa apa petua untuk sembuhkan? Ubat darinfarmasi atau traditional pon boleh.. byk mucus, sy tak selesa. Risau baby pun terganggu

2 Balas

Better ke klinik kesihatan. nnti Dr bgi ubat batuk dan ubt selsema dos rendah utk ibu mengandung. bhya batuk berterusan boleh effect bby.

Ke klinik pls

2y ago

Takut nak g clinic sis, trauma pregnancy sebelumni selalu kena admid ward & baby meninggal 20weeks dalam perut…