Kek untuk anak

Assalamualaikum ibu ibu semua, saya nak bertanya. Saya nk sambut birthday anak. Tapi anak saya alergik susu takboleh makan kek yg jual dkt kedai tu, ibu ibu ada tak suggestion kek untuk anak anak alergik susu ni. Sbb anak saya butter, susu, segala bahan kek yg ada susu dia tkboleh 😩😩#seriusnanya

2 Balas

waalaikumsalam, boleh buat kek buah macam dalam cerita omar hana tu, dairy free carrot cake atau dairy free chocolate cake . 😊

2y ago

Terima kasih banyak sis sbb bagi cadangan 😍😍

boleh request kat trusted baker.

2y ago

Terima kasih banyak sis 😍