Bancuh susu formula guna air coway

Assalamualaikum ibu ibu dalam ni.Saya ingin bertanya boleh ke bancuh susu formula menggunakan air panas coway?mintak pandangan ibu ibu dekat sini.#ingintahu #firstmom

1 Balas

hmmm🤤saya pun ade coway.. tapi.. kalau untuk babyfood or susu baby ke... lebih better masak air dalam kettle... tahap boiling nya tu meyakin kan... kalau coway ni.. kan ade hot and cold and mild tu kan... saya x berapa yakin nak bagi baby... utk langkah keselamatan.. sebab perut baby ni sensatif sis... 🌹❤️ tapi ikut sis la... choice is yours❤️🌹 hehe

1y ago

sangat sangat membantu🥰.terima kasih sudi berkongsi.