Menunggu hari nya

Assalamualaikum ibu ibu ada tak dsini yg baru melahirkan cazr tapi...berharap Mau bsalin normal..ada risiko ya tak..sebab sy cazer tahn 2021 bulan 2..skrg TGH pregnant 35weeks 3hri...

2 Balas

sy bersalin czer bulan 7 2021 sis..alhamdullillah dapat bersalin normal tahun ni 8/4 yg lepas

1y ago

Amen ya sis terima kasih doa ya.. selamat hari raya Aidilfitri ☺️

depends on scar lepas, kedudukan baby. nanti dktr akan advice Puan ya