KEKELIRUAN PREGNANCY

Assalamualaikum ibu-ibu. This is my 1st time. Saya dan suami merancang dan saya masih DARA technically sebab kami dah cuba 'bersama' cara sepatutnya tapi rasa sakit. So kami memang luar je.. Tapi, saya missed period hampir for 2 weeks..so i decided untuk buat self test.. naik double line.. Saya refer klinik swasta untuk comfirmation, tapi klinik kata..sama je, diorg pun guna kit..dan suruh percaya je result kit tu.. Saya dan suami sangat2 keliru dan tak percaya sebab kami istilahnya MERANCANG hahaha 😂 what should we do?? 😂😂😂#firstbaby #ingintahu

KEKELIRUAN PREGNANCY
2 Balas

cuba buat test sekali lagi sis...in shaa allah ada rezki baby utk sis dn suami

Mungkin waktu cuba bersama tu kot jadi 😅

2y ago

hahahahahhaa okay, acceptable