Sakit bgian faraj

Assalamualaikum. Hye ibu2 sekalian. Nak tumpang tnya sy dah habis pntang tpi masih kluar darah n sakit bgian faraj. Normal ke? #firstbaby #seriusnanya

7 Balas

habis pantang tu dah berapa hari dah maksud sis. xsemestinya 44 hari kalau sis assume 44 dah habis pantang, so darah kering hari ke 44. its depends atas badan kita

2y ago

Lbih 44 hari dh sis.

Waalaikumussalam, saya keluar darah sebulan lebih. Sakit bahagian faraj mcm dh xde tp skrg 4 bln masih sakit klau bersama.

normal. masa tu rahim tengah mengecut puan, jangan risau k 🙋🏻‍♀️

2y ago

Terima kasih sis

Yer sampai 6 bulan kena hati lepas pantang .. lain org amik masa lebih

2y ago

sama sama jgn dukung benda berat utk sementara

mungkin itu masih nifas.. sbb tempoh nifas ialah 60 hari..

2y ago

Terimakasih sis

depends pada kita..

normal