Gigi geraham .

Assalamualaikum . Hii mummy . Nak tanya lah . Normal ke baby 1tahun5 bulan keluar gigi geraham tapi setiap kali menyusu atau minum akan muntah memancut . Normal ke mummy semua ? Ada yang pernah alami ? #SeriusTanya #bantujawab #firstmom

2 Balas

Macam tak je awak. Anak saya tak pernah macam tu. Dia tengah tak sihat ke?

3mo ago

demam on off wak . tapi aktif je berlari sana sini . susu pun kuat . tpi tu la bila lepas minum je akan muntah .