BARU DETECT GDM

Assalamualaikum and hai..sy nk tnya ibu2..sy bru detect ad gdm..result lepas minum air gula 8.8mmol/L.. Biasa kalau 8.8mmol/L nie kne dc ke ubat atau insulin yee.?? Biasa result brape yg kne dc/ubat/insulin tuu yee.?? Dpt tahu result awl sbb suh suami check kt tempat keja dy..mybe nurse akn call sy besok..cuma sy nk tahu tuk tmbah ilmu n sbgai mental preparation 😔sedih plak tgok result tggi😔harap2 ibu2 sudi share ilmu dgn sy..terima kasih.. #firstbaby #28week2days

2 Balas

rasanya kene buat bsp dlu..bila result xcantik,baru insulin maybe