Keputihan semasa mengandung

Assalamualaikum , haii momies .. saye nk bertanya , waktu pregnant ni , normal ke akan keluar keputihan selalu ? Sebab risau juga saye kalau benda ni tk normal sebab saye first pregnancy , tkde pengalaman lagii .. #firstbaby #ingintahu

2 Balas

keputihan semasa hamil normal. yg tak normal kalau keputihan awak byk, buat awak tak selesa, berubah warna , berbau dn menyebabkan kegatalan. itu kena inform nurse. ada setengah nurse kk ckp benda tu normal. if awak masih risau pergi klinik luar utk buat swab. incase ada jangkitan yeast atau bacteria

11mo ago

sama2 awak☺️

normal je. kalau byk sgt masa checkup bgi tau dgn nurse.

11mo ago

Oriteee awakk .. terima kasih yee 🥰