Darah tinggi

Assalamualaikum haii ibu².. Sy nk tnya sapa ada mslh drh tinggi bila mula buka buku pink ? Sy ada drh tinggi mula2 buku pink. Tp bila monitor d rumah tekanan drh sy normal. Bila d kk dia jd mcanak naik. Help.. Buntu.. Risau.. Doctor suspect hypertnsion kronik. Sdgkn sblm mgndung drh sy normal. Ni anak ke2 sy.. #mummybuntu #5week6day #mintapendapat #jangankecamjustbertanya

2 Balas

Waalaikumusalam, hai.. Samalah sy mula buka buku pink dh sangkut BP high.. Tulah kdng sy pun rasa mesin klinik or umh yg tak betul sbnrny.. Haha dh mcm² tips guna mcm tarik nafas or rehat dulu tak menjd sngt.. Sampailah sy jumpa doc minta ubat kawal BP sy.. Alhamudillah skrg BP sy dh okay.. Apth lg sy ank first.. 😊

nervous kot

2y ago

mgkn. tp doc xnk trima pkai yg kt rmh. dia nk yg kt kk sj. hmmm