Baby 3 bulan

Assalamualaikum hai sy nk tanya bahaya tk bby baru nk masuk 3bulan kurang menyusu dan kurang tidur siang. Dan sy risau sbb bby sy tetibe badan dia mcm ringan je bila didukung. #ingintahu #firstbaby #firstmom #seriusnanya

1 Balas

akan pengaruhi dr segi tumbesaran bb..sbb x ckup tido n menyusu.tido paling penting d usia camtu.blh selesakan keadaan tmpt tido bb or bilik tnpa ada gangguan dr luar.cr position y sesuai masa menyusu..jgn bg ade y menarik minat dia smpai xnk mnyusu..duk kt tmpt y sunyi tnpa gangguan jgk..