Susu baby

Assalamualaikum hai ...sesiapa ada pengalaman mcm ni tak ? anak sya dah sebulan lebih, baru² ni dia berak cair dua kali sekali, dia bf + fm . Sebelum ni dia okey je . Tapi bila nk masuk dua bulan cirit pula , sekarang bila bagi susu fm dia tak nak , nak susu ibu je . Macam mna ye . Kalau dah sebulan lebih minum pun boleh tak sesuai ke ? Minum lactogen . Confuse sya ni anak pertama . #firtsmom

1 Balas

anak saya dulu awal2 minum enfalac okay pastu dekat sebulan dah minum tetiba sembelit