Sakit punggung kiri

Assalamualaikum & hai semua. Saya dah 18w,tapi dah seminggu lebih ni punggung belah kiri rasa sakit macam ngilu & macam cramp.. Kalau duduk lama,berdiri & berjalan mesti sakit,rasa macam di sengat2 pun ada 😭nak bergerak sikit tiba2 eh sakitnya😩rasa macam kena elektrik pun ada, tak tahu nak explain macam mana tapi ada tak sesiapa yang pernah mengalami masalah yang sama? #1stimemom #firstbaby #pregnancy

2 Balas

Saya pernah rasa sakit mcm electric shock waktu 15w sampai 17w. Pastu gtw doc, doc tambah doa ubat calcium. Alhamdulillah sekarang dah kurang rasa sakit tu. Minum susu banyak banyak ye awak

2y ago

Boleh jadi juga sebab calcium kan, sebab sampai sekarang masih tak lalu makan.. Makan buah & air kosong je.. Terima kasih 😍❤️