Spot darah merah semasa hamil 20 minggu

Assalamualaikum. Hai semua, nak tanya. Sy pregnant cukup 20 weeks sekarang. Tadi ke tndas dan cek ada spot darah merah pada underwear. Tak banyak, tak meleleh. Bila pegang perut sy dapat rasa pergerakan dlm perut. Tp keadaan ni cukup merisaukan sy😢😢 minta pendapat semua tentang perkara ni. Nak ke klinik paling kurang kena tunggu pagi esok🙏🙏🙏 Terima kasih😢

1 Balas

bleeding time pregnant perlu refer klinik atau hospital ye sis.