Masih belum rasa pergerakan bayi kandungan dah 6 bulan

Assalamualaikum.. hai semua... ada x yg sama mcm saya masih x rasa lg pergerakan bayi tp kandungan dh 6 bulan... bila scan doktor kata baby aktif ja bergerak

2 Balas

Mungkin kulit sis jenis tebal dan bby kecik, halus. kadang² rasa getaran je. Macam angin dalam perut tapi bby tendang. No 1 saya dulu memula macam tu.

8mo ago

Ha rasa mcm angin.. jd susah nk kira gerakan.. smpai hr ni msih x ccuk kancing gigi lg

Sama. Semya orang tanye baby ade gerak. Ehhh kenapa takde. Saya jadi risauuuu😭