Benang jahitan kukuh

Assalamualaikum hai . sape ada pengalaman pantang hari ke 34 dah tapi benang jahitan epi still kukuh takde tanda2 nak tertanam atau tertanggal ? Btw luka dah elok bercantum .. Risau lgi 10 hri nk abis pantang . #firstbaby #23Julai2021 #firshmom

4 Balas

wasalam. kalau luka dah elok bercantum takpe dah tu. jangan risau. tunggu benang je tanggal. jangan tarik tauuu! saya ni hari ke 48, luka dah elok baik semua. tapi nampak mcm luka tak cantum elok 😅. esok baru nk g KK cekk. huhuu

3y ago

luka epi jugak ker sis ? sy ikutkan ari ke 15 dah tk sakit .. tp husb check dah cantum elok .. sy tk check sndr tkut ..hihi

Sis nak tanya mcm mana proses benang tu ye. Hari ke berapa ye benang tertanggal. Sbb sy pon sama kes mcm awk. Hari ni hari ke 34 berpantang dan jahitan masih lgi kemas dan kukuh . Seram plk 😢

Boleh sy tahu puan punya jahitan dah okay pada hari ke berapa? Sy pun sama hari ke 34 hrini masih ad benang yg terjuntai melekat dengan isi lagi. Risau.

xpe..jgn diusik jahitan tu