Biji Macam Kelenjar Di Belakang Telinga

Assalamualaikum. Hai mommy semua. Saya nak tanya. Normal ke ada biji di belakang telinga anak. Sy g klinik doc tu ckp normal n akan hilang slps 2/3 hari. Tapi dh lama sangat ni xhilang lagi. Dh lebih seminggu. Ni biji tu makin besar n skrg dia ada kat telinga lagi sebelah. Mcm baru mula nak jadi.

3 Balas

Sama anak sy, dari dia bby sampi skrg umur 1 tahun 4 bulan masih ada kelenjar tu.

2mo ago

ank sy selalu pegang telinga.. sy baru pagi tdi pergi kk jmpe doc.. doc suruh monitor..klau makin besar..n ada bertambah di tempat lain.. kena terus pergi kk blik.. risau sgt..

Okey tak puan ank skrg?