Spotting coklat 16w

Assalamualaikum & hai mommy. First time mom here. Bahaya ke kalau ada spotting brown? Sy ada keputihan then semalam keluar warna coklat. Bila calit sikit area situ, ada lendir² keputihan campur warna merah darah. Petang nanti nak g checkup nurse kk, cuma nak tanya pendapat dlm ni sbb tengah takut+nervous. Thank you in advance#firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

Hai saya hari tu kena mcm ni jugak, tapi dokter suruh buat ujian papsmear tu, ujian yg dia ambil sample keputihan kita bawa gi makmal, and rupa2 nya saya ada GBS

1y ago

sebelum spotting tu sy dah buat, result bukan GBS. Lepas spotting ada jgk doktor ambil sample kat bwh tu tp takda doktor ckp pasal GBS. semuanya okay. Sy yg fragile, spotting/pendarahan akan stop sendiri cuma taktau bila. cuma tu la kita ni risau as a first mom 😅

pergi cek

2w ago

Nak tanya. Macam mana keadaan puan sekarang?