Bersalin

Assalamualaikum. .hai mommy. .ada tak mommy dalam ni yang ada pengalaman bersalin di hospital parit buntar ? Bole crita sikit. suami bole masuk teman tak dalam labour room ? #AnakFirst #TakAdaPengalaman

1 Balas

Setau saya klu suami nk ikut masuk labour room tu,kita kena apply masa preggy 6bln daftar kt wad bersalin pastu ikut krusus..tapi itu kat HOSPITAL PAPAR SABAH..tak tau plah kat HOSPITAL yg mummies tanya tu..☺