Masa sesuai untuk buat scan 5D

Assalamualaikum and hai mommies, nak tanyaa 29week sesuai tak buat scan 5D ?#firstbaby #firstmom #pleasehelp

8 Balas

Saya pun plan nxt week masa nak masuk 29w nak buat 5d sbab masa buat detail scan nak buat 5d skali baby xbagi kerjasama🤣 ditutupnya muka dngan dua2 tangan. So nnt nak repeat 5d tu pula

saya baru je buat petang tadi , 29w baby dah tembam tapi payah betul nak scan dia tutup muka dengan tangan dia

I buat masa 25weeks.. Tapi baby xbagi kerjasama.. Tangan tutup muka Last2 tak dapat detect juga lepas 1jam

boleh dh tu. Sy buat 32w bby susah bg kerjasama sbb dh padat.

9mo ago

ye dh boleh tu

Saya nak buat 28w nnti

bole je...sy 25week bt dh...

9mo ago

Jelan tak puan

Bleh sgt dah

Hi