Ujian itu tanda Allah sayang.

Assalamualaikum & hai ibu-ibu semua. Sekarang tgh kuarantin kontak rapat suami +ve. Sedang hamil 32minggu. Risau sgt andaikata +ve juga. Nak kena tinggalkn 2 anak lagi. Sarat lagi. 😭😭. Rada down tapi kena kuatkan semangat utk anak2. Mohon doa kawan-kawan semua semoga kami dilindungi dari ujian ini. #32weeks

1 Balas

Saya doakan sis kuat semangat, tabah, dan semoga Allah permudahkan segala urusan sis, InsyaAllah, amin....