Amalan/rutin senaman

Assalamualaikum due date saya 9/1 , ada tak amalan atau rutin senaman/ pemakanan yang sesuai untuk mudahkan urusan bersalin saya nanti. terima kasih. #firstbaby

3 Balas

due sye 5/1.. mostly snaman yg sye buat jnis yg duduk je.. squat pn ade jgak tp sye buat x byk pn.. sye penah join antenatal class.. fisioterapist tu pesan, klu sblum preggy, kte jnis yg x bsenam, ble preggy jgn tlalu memaksa.. buat ape yg bley je.. santai2..

Squad, jalan itik.. https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

boleh google. ramai yg share