Menu, resepi dan kuantiti mkanan

Assalamualaikum dn hai...boleh share menu, resepi dn portion mkanan utk bayi 6bulan?Terima ksih smua ?

3 Balas

sya spnjang 6bulan tu. sya buat 4dr. skrng dh 7bulan. sya combine 3jnis plak. bubur sumo+ ayam+ sawi + evo. laju je. hihihi

5y ago

klu sya. sya x bgi puri lagi. sya buat bubur+carrot. bubur + brokoli.

mummy bole follow happy baby foods malaysia kat fb , sana banyak resipi utk baby ☺️

5y ago

Sy follow tp cm serabut...sana sini menu dn portion...fening...hehehe...skrg ni sy follow yg theasianparent nye menu...cuma derhaka sket, 4dr 1 bubur 0 blend halus...next 4dr bubur 0+carrot blend halus utk pkul 11, pkul 3 sy bg puri apple..sy follow nurse kk...next 4dr bru sy follow menu theasianparent balik..😊

Ni cth