Susu Yg Sesuai

Assalamualaikum dan slmat pagi semuaa.. Susu apa yg sesuai ek utk baby sy ni.. sjak lahir sy dh bgi mnum susu formula lactogen.. Tpi baby kerap kmbung prut.. Sy dh cuba bgi susu dutch baby.. Tpi ssh pula baby nk buang air bsar.. Ada tak ibu2 yg sma dgn sy? Bleh suggest tak susu apa yg ssuai

2 Balas

part fm ni kena try n error sis...sy hri tu baby jaundice n berat drop,susu bdan pulakk tak ckup...sy bli friso lac,baby muntah2 pas minum...stop frisolac,sy try dupro...Alhamdulillah...serasi dgn baby...

kena try .. saya bagi nan pro baby kembung .. tukar ke s26 membuang okay .. berat badan cepat naik