Request induce

Assalamualaikum dan slm sejahtera mommys.. Saya nak tnya ada tak mommys kat sini ada pgalaman request induce sebab bkn fktor kesihatan dan bukan arahan dan saranan doc. Mcm kes saya saya nak induce sbb takut suami x smpt jumpa baby.. cuti suami x pnjng. Cuma skrg saya takut nak buat. Kalau ada mommys yg ada pgalaman mohon bantu share pgalaman. Trima kasih mommys. 😃😃❤️❤️🌹🌹

1 Balas

Waalaikumussalam dan Salam Sejahtera. Maaf mommy saya takda pengalaman tersebut. Saya up kan ye mana tahu ada mommies yang ada pengalaman yang boleh jawab kan.