Sekadar Pendapat..

Assalamualaikum Dan selamat pg... Bila baca macam2 petua, suggestions y dikongsi antara mommy 2...rasa takut pun ada.. Soalan blh x mkn itu, mkn ini,, scan nmpk itu ini adakah normal or tak normal, bila bby start gerak..apa vitamin y sesuai untuk diambil.. Better tanya la pada doktor anda... Jwpn y diberi xsemua sesuai untuk semua mommy preggy amalkan.. Tkt masa akn dtg akn memudaratkn baby Dan mommy.. Maaf jika pandangan saya tidak dpt diterima ramai.. Sekadar Pendapat saja.. Wssalam..

1 Balas

Betul. Lain orang, lain badan, lain ketahanannya. Semua beza2. Better refer yg pakar.