Susu babysy

Assalamualaikum dan salam sejahtera..sya nak tnya anak sy tak suka menyusu botol ..jadi sy kne bgi die susu bdn shja ...klo sy perah susu pon ltak kt botol pon ank sy tak nak minum ...ap ptut sy buat..ank sy mnum susu formula s26 tapi tak tau knpe die xnk mnun ...sy buntu ..brt bdn ank sy pon trun ..xtau skrg ni die xnk susu formula tu ke atau mslh puting.. #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

hi, salam pandangan sy mungkin susu badan awak kurang zat maksudnya cair jadi awak kena makan makanan yg menjana susu badan yg lebih kualiti..insyallah badan bayi akan naik..kalau nk try pakai botol mungkin boleh tuka botol anak saya pakai pigeon dia selesa pernah pakai nuby dia reject..