Bengkak Kaki

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera... Nak tny la...klu kaki bengkak time pregnant ni mama2 sume biarkan je ke atau urut ye? #1st_pregnant

1 Balas

Pakai stoking. Tido alas kaki dgn bantal. Normal sis kaki bengkak. Better biar je. Kalau urut risau jadi lain pulak. Nak lagi selesa letak minyak panas kat tapak kaki then pakai stoking. Itu yg sy amalkan sepanjang kaki bengkak.

4y ago

Terima kasih atas respon....sy dh selamat bersalin april 2020 ritu.....😊