RAMBUT GUGUR LEPAS BERSALIN ?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera hi semua 🙂 Saya nak Minta kefahaman dan pandangan semua . Saya baru lahirkan baby bulan 7 ritu . Hujung bulan lepas rambut saya tiba-² jadi banyak gugur . Betul ke ni normal untuk wanita lepas bersalin ? #ingintahu #pleasehelp #hairlossproblems da macam nak ke arah ke botak ni 🥲 apa solution nya ya ? #bantusharing Terima Kasih semua 💖

RAMBUT GUGUR LEPAS BERSALIN ?GIF
1 Balas

boleh gunakan mama's choice

2y ago

itu la , banyak juga keluar iklan pasal mama choice ni .. awak pernah cuba sebelum ni ?