KULIT MUKA KERING

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. mcmmna ye nak hilang kulit kering di muka bayi berusia 3 bulan?sblm ni asyik pakai lotion anakku..muka jd Kering dan berbintik kecil.. mcmna yaa..

1 Balas

Ada stgh lotion x sesuai dgn kulit bayi. Anak sye smpai kne ekzema. Bwk g jumpa doktor, doktor suggest guna krim ezerra plus. Bebas steroid, function dia sbg mosturizer. Alhmdulillah okay. Tp mkn masa smggu dua. Nnti cuba sis bwk jumpa doktor. N stop dlu guna lotion tu