Tiada Alahan

Assalamualaikum dan hello mommies. Alhamdulillah saya sudah 8 minggu mengandung. Tiada alahan lagi dan makan masih seperti biasa. tiada muntah-muntah atau mual-mual. adakah itu normal untuk sesetengah mommies? sebab kebanyakannya pada waktu sekarang akan mual dan muntah-muntah kan. #firstpregnancy

26 Balas

Samelah, sy dh msuk 16 week, msih blum mabuk, muntah mau pon alahan, alhamdulilah, xsmua org akan alami mabuk tu

Normal je.. Sy xda craving, muntah2 or allergies all the way.. Mmg best first pregnancy.. Da 38 weeks

5y ago

Seronoknya sissss! Saya 18w5d tak lega lagi alahan ni 😭😭

Saya da nak nk masuk 8w ikot scan doc.. Xde apa alahan pun.. Cuma saya xboleh bau durian je..

Alhamdulillah la mama klu x de alahan. Semoga dipermudahkan semuanya. Amin 🤲🏻

normallll sy pun sama alhamdulillah tiada alahan sgt n morning sickness 🤗

Alahan bukan petanda kandungan itu sihat atau tidak. Setiap orang tak sama.

Beruntungnya sis.. sy dah 14w pun still ada alaha .. bdn lembik je..

normal je sis..saya pown tiada alahan dah 33 week..Alhamdulillah..

Normal la sis, untung tak kene 😅 jangan diminta seksa juga tu

alhamdulilah seronok la mcm tu dpt mkn mcm biasa .. hihi