Salam,hi mommy2 semua,nak Tanya normalke kerap lapar je

Assalamualaikum Dan hai mummy..nk Tanya normalke baby taknk makan walaupun dah mcm2 kita buat menu#baby8blnlbihberattknaik.nk menyusu je.buntu dah saya

2 Balas

sye x sure la normal ke x.. tp anak sye pun kdg mcm tu.. tp x lme dlm 3-4 hri dtg la blek mood nk mkn dye.. kdg2 sbb nk tumbuh gigi..

abaikan soalan atas tu ye.saya nk jawapan bg soalan bawah.maaf ye

9mo ago

saya buat 4 days rule(tukar2la lps 4hari tu sbb anak ekzema), alergik ikan bilis lg.skrg ajar makan yg bertumispn dia tknk.risau sbb haritu doktor dah suruh jumpa pakar pemakanan.