Hormon

Assalamualaikum dan hai mommy2. Siapa kat sini yg rambut makin lebat dan sihat sejak mengandung dan selepas bersalin? Alhamdulillah sbb sepanjang zaman bujang saya, rambut gugur sampai nak botak dah kepala time tu anak dara. Jadi pelik sebab time preggy n dah ada anak satu rambut kembali lebat. Syukur sgt. Rezeki saya mungkin rambut kembali sihat.

Hormon
2 Balas

Saya pun samaa. Time pregnant rambut tak gugur macam dulu. Alhamdulillah. Kalau tak hari2 nak kena menyapu rambut

4y ago

Tulah.. Terkejut jugak sbb ramai org kata rambut depa gugur. Hat kita ni bertambah lebat.. Gembiranya hati❤️