Lambat serah diri

Assalamualaikum dan hai mommies😁 sesiapa ada pengalaman serah diri lewat hari?? Boleh tolong kongsikan cerita?? #overdue #tiadaturuntanda

1 Balas

hari due ada appt di kk. dktr check perut, jntung baby. dktr buat surat serah diri (7 hari dari due date). Dan sepanjang 7 hari tu kena dtg kk utk check jntung baby. if rasa ada xsedap or apa2 terus pergi ke LR. dtg LR check CTG dh ada contraction, jln 1cm terus admit utk induce.

12mo ago

bergantung. kes sy, 2 hari induce jln masih takde progress. jd dktr decide utk czer.