5 minggu 5 hari

Assalamualaikum & Hi, boleh tanya untuk awal pregnancy ini memang normal untuk kita rasa cramp perut tiba tiba seakan simptom sengugut ke? Breast pun akan rasa bengkak dan sakit sikit sama macam simptom nak period. Dan normal ke kalau badan kita akan rasa tak sedap, rasa sengal badan di certain area? Yang paling selalu rasa sengal belakang badan atau pinggang 😅 ##pleasehelp #ingintahu #firstbaby

10 Balas

Normal je tu early pregnancy symptom cuma kalau sakit perut terlampau atau berterusan lama sngt kena pg jumpa dr untuk scan takut ada masalah lain..