Pregnant 5minggu

Assalamualaikum , boleh share tak alahan start minggu ke brpa ye ? #firstmom #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

x ada jwpn spesifik brp minggu. pengalaman kehamilan lain2 stiap org. ada yg trimester ke3 bru ada alahan. ada yg xde alahan lgsung. walaupun individu yg sama alahan mungkin bbeza utk anak sulung & anak seterusnya

Tak semua orang ada alahan. Saya tak ada alahan. Kalau orang yang ada, biasanya trimester pertama. Trimester kedua akan elok sikit.