peralatan solid food

Assalamualaikum, blh tlg suggest peralatan makanan baby untuk permulaan blh? peralatan yg penting2 untuk ada.. baby saya lagi 5 hari nak masuk 6 bulan

1 Balas

wsalam - mini blender. kt shopee bwh rm15 shj - mangkuk, sudu beli kt eco - ice tray utk buat portion mkn - bib nk elak mknan jatuh kt baju beli kt eco juga ni je yg basic yg sy ready kan utk ank.

1mo ago

sy setuju yg ni. blender baby x yh beli just beli blender biasa je. mini blender pon da ok. yg penting bole blend halus