Berat baby

Assalamualaikum .. baby sayaa daa 7bulan .. tp berat diaa takk stable ngn umur diaa .. skarang berat baby dalam 6.8kg .. apaa ygg bolehh buat berat baby naikk ye .. sbb misi asyik bebel ii je pasal berat anakk sayaa .. pening kekadang .. #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

ank sis fully breastfeeding ataupun formula?Klu fully breastfeeding mungkin sis plu mkn yg berzat utk susuan yg baik bg baby,klu formula sis blh cuba bagi ssu KARIHOME,Baby sis dh 7 bulan kn?Bg dia bubur nsi halus dgn kerap klu baby xreject sis truskan suap mengikut kuantiti yg sdg2 utk baby sis.

1y ago

Boleh cuba bgi KARIHOME sis,harga dia agak mahal.Tp org ckp ssu tu ssuai utk tmbah berat bdn anak.