Kekerapan bayi 6 bulan membuang

Assalamualaikum anak Saya Bru 2 hari pekenalkan dgn bubur kosong. Untuk Hari pertama dia mmbuang selali sehari wrna kuning. Tpi Masuk hri kedua dia takda mmbuang apa2 lagi. Hrini Hari ketifa setakat ni Tak mmbuang lagi. Normal ka Saya bgi bubur kosong skali sehari utk permulaan ni Dan utk Hari ni main meal bubur kosong Dan sneck puri epal okey ka?

1 Balas

boleh je. selalu sy buat 3day rules. maknanya 3 hari deret menu sama, hari ke 4-6 menu lain pulak tapi sama 3 hari. makan bubur n epal puri tu pon blh baby sy ok